Translate

сряда, 19 май 2010 г.

Информация за конна база "Симекс"

Новата модерна конна база на КЛУБ по КОНЕН СПОРТ "Симекс" е разположена на 4 км. северозападно от гр. Ямбол в прекрасното древно тракийско селище Кабиле.
Конна база “Симекс” е единствена в Ямболска област, а в същото време и най-голямата инвестиция в областта на спорта в региона.
Базата приковава погледите в началото на известното още като древен археологически и културен център село Кабиле. Собственици са семейство Георгиеви, чиито предприемчив дух довежда до край амбицията им да осъществят една дългогодишна семейна мечта. Базата разполага с модерно оборудвана конюшня с 28 бокса 4м. / 3м., баня за коне, открит пясъчен манеж 70м. / 70м., ресторант с 56 места, който скоро ще отвори врати за посетители, конферентна зала и всичко това сред чудесна природа далеч от еднообразието и стреса на града. Таванът на конюшнята е с прозрачни модули, които пропускат дневната светлина. Плацовете и тревните площи са оборудвани с автоматична система за поливане. Пясъчният плац е снабден с осветление и позволява провеждането на вечерни тренировки и професионални състезания по всички изисквания.
Основни цели на спортния комплекс са не само да се възроди и засили интереса към конния спорт в Ямбол и региона, но и да се доразвият и обогатят традициите в този красив и атрактивен спорт.


Конна база “Симекс” е отворена за посетители седем дни в седмицата. Заповядайте да се уверите сами в красотата на конния спорт!

Няма коментари:

Публикуване на коментар